Vánoční jarmark

Již tradiční vánoční jarmark byl opět v duchu pohody a příjemného setkávání. Přicházeli rodiče i prarodiče našich dětí, jiní příbuzní i bývalí žáci.

 

Již tradiční vánoční jarmark byl opět v duchu pohody a příjemného setkávání. Přicházeli rodiče i prarodiče našich dětí, jiní příbuzní i bývalí žáci. Právě ti tuto akci mnohdy berou jako možnost setkání s bývalými učiteli i spolužáky.

Při procházce chodbami tedy chodí samí usměvaví lidé. Obdivují krásné a krásnější výrobky svých, ale i jiných dětí, radují se z nenadálých setkání. Letos určitě nikdo neminul stánek třídy 9.B … třída se rozhodla na konci své školní docházky oslnit. A to jak vyvedením stánku, tak prodávaným zbožím.

Letos bylo úžasně vyřešeno i družinové seskupení stánků do prostor ŠD. Žádný nával, vše pěkně přehledné, vkusné a opět v příjemně přátelském duchu.

Většina lidí svůj den zakončila v naší jídelně. Paní kuchařky pro ně připravily řízky, chlebíčky, párečky, štrůdl i svařené víno. Novinkou byly vafle, které šly také na odbyt. Jídelna tak končívá později než prodej. Zatímco se stánky uklízí a chodby vyprazdňují, jídelna je ještě plná lidí.

I ti se však pomalu s přáním krásných Vánoc a šťastného nového roku rozchází. Těšíme se společně na další ročník.

Pavlína Zátopková

 

Comments are closed.

Základní škola Mazurská, Praha 8, Svídnická 1a

Svídnická 599/1a
181 00, Praha 8 – Troja
ID datové schránky: e2mxdbs

IČO 60433329, DIČ CZ60433329

Sekretariát: 601 566 747