Úspěšná reprezentace v basketbale

V průběhu března se vybraní žáci 2. stupně zúčastnili basketbalových turnajů hned ve třech kategoriích.

 

 

Holky ze 7. ročníků vybojovaly v šestičlenné konkurenci skvělé 2. místo, kdy nestačily pouze na vítězky ze ZŠ Glowackého. Tým ve složení Benáčková, Andrášková, Nemesh, Škvárová, Gospodinová, Ťopková, Šeráková, Albrechtová, Kubíková a Winterová si připsal 3 výhry, remízu a porážku.

Ještě lépe dopadl výběr dívek z 9. tříd, jenž dokázal v obvodním kole zvítězit! Ve čtyřčlenné konkurenci s hracím systémem 2x každý s každým byly naše holky jednoznačně nejlepší a zaslouženě turnaj ovládly. Odměnou pro ně nebyl jen pohár, ale také postup do krajského kola, které se konalo hned druhý den. I přes to, že dívky čelily značně těžším soupeřkám, obsadily skvělé 3. místo! Do turnajů zasáhly: Prýcová J., Prýcová N., Čechová, Kalivodová, Válková, Bělková, Loudová, Libertová, Demčan, Bednářová, Holubcová a Letsak.

A do třetice předvedli skvělý úspěch i naši starší chlapci ve složení Yezerskyy, Tvrdek, Sýkora, Gabriel, McIntosh, Mityska, Říha, Pošík a Tylich, kteří po vyrovnaných zápasech nakonec získali skvělé třetí místo a zkompletovali tak pohárovou sadu.

Všem žákům děkujeme za vzornou reprezentaci školy.

Ondřej Vrabec, Kamila Zátopková a Lukáš Vachuta

Comments are closed.

Základní škola Mazurská, Praha 8, Svídnická 1a

Svídnická 599/1a
181 00, Praha 8 – Troja
ID datové schránky: e2mxdbs

IČO 60433329, DIČ CZ60433329

Sekretariát: 601 566 747